Modale NIK Lan Nomer KK Biso Nduwe Kartu NPWP

Boso Jowo Kabar Desa

Wiwit onone Pandemi Covid-19, kabeh layanan Online lan Cepet, yen server ora sibuk lho … !! Hehehe … Kalebu carane njaluk NPWP cukup mung karo NIK lan Nomer KK mung 15 Menit biso langsung dikirim NPWP Online liwat emaile dewe. Déné kartu NPWP bakal dikirim liwat POS paling suwene 1 wulan marang alamate dewe.

Conto Kartu NPWP sing Anyar Tahun 2020

Supayane ora mubeng-mubeng. Siapke KTP ugo KK banjur nonton film utowo video ing ngisor iki:

 

Tinggalkan Komentar dan Balasan