Modale NIK Lan Nomer KK Biso Nduwe Kartu NPWP

Kebersamaan dalam membangun demi desa yang lebih Maju, Inovatif dengan Berbasis Tekhnologi Informasi.

Wiwit onone Pandemi Covid-19, kabeh layanan Online lan Cepet, yen server ora sibuk lho … !! Hehehe … Kalebu carane njaluk NPWP cukup mung karo NIK lan Nomer KK mung 15 Menit biso langsung dikirim NPWP Online liwat emaile dewe. Déné kartu NPWP bakal dikirim liwat POS paling suwene 1 wulan marang alamate dewe.

Conto Kartu NPWP sing Anyar Tahun 2020

Supayane ora mubeng-mubeng. Siapke KTP ugo KK banjur nonton film utowo video ing ngisor iki:

 

Bertemu Dengan Teamwork


Firin
M. Mustagfirin

Administrator

Bertanggungjawab menyunting penayangan berita Desa.

Santo
Susanto

Photografer

Keahlian dalam mengambil gambar berita.

Agus
M. Agus Sutikno

Kontributor

Bertugas dalam memburu Berita Ekonomi dan Sosial

1 Comment

Tinggalkan Komentar dan Balasan